Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

«Στημένα» τα Αχαρναϊκός-Καλλιθέα και Εργοτέλης-Χανιά

Το σωστότερο θα ήταν αυτές οι ομάδες να έφευγαν από την FOOTBALL LEAGE (Β ΕΘΝΙΚΗ) μαζί με τον αποκλεισμό τους από το κουπόνι τους στοιχήματος!!!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θεωρεί ύποπτες χειραγώγησης τις δύο αναμετρήσεις κι έβγαλε εκτός κουπονιών στοιχήματος τις 4 ομάδες

Ο χορός των φερόμενων «στημένων» στη Β” Εθνική καλά κρατεί…
Άλλα δύο ύποπτα χειραγώγησης ματς έκρινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία έβγαλε εκτός κουπονιών στοιχήματος τις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Εργοτέλης και Χανιά.
Για την ιστορία, η αναμέτρηση Αχαρναϊκός-Καλλιθέα για τα περυσινά πλέι οφ (14 Ιουνίου) έληξε 0-2, ενώ η κρητική μονομαχία της πρεμιέρας ανέδειξε νικητές τα Χανιά με 1-0 στο Παγκρήτιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Μενιδίου είναι η δεύτερη φορά που η ΕΕΑ θεωρεί παιχνίδι της χειραγωγημένο και τη βγάζει εκτός κουπονιών, αφού με απόφασή της στις 10Δεκεμβρίου είχε αποφανθεί το ίδιο και για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, που αφορούσε τα πλέι οφ της περυσινής σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.
Η σχετική ανακοίνωση των αποφάσεων της ΕΕΑ μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης (26/1) αναφέρει τα εξής: «Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.
Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου