Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αναμενόμενη ήττα... για τη Ζάκυνθο 2-0 από την ΑΕΛ

Για την Ζάκυνθο που δέχτηκε γκολ σε κομβικά σημεία (1΄ και 45΄) και επιστρέφει στο νησί με το μυαλό στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό.

Το πάλεψε η Ζακυνθινή ομάδα κυρίως στο β΄ μέρος και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Την ομάδα παρακολούθησε ο νέος τεχνικός Βάνια Ραντίνοβιτς και ο βοηθός του που αναμένονται το πρωί της Δευτέρας στο νησί για να πιάσουν δουλειά…

Τη μοναξιά στην πρώτη θέση της Β” Εθνικής συνεχίζει να απολαμβάνει η ΑΕΛ, που νίκησε την Κυριακή (17/1) με 2-0 τη Ζάκυνθο στο «ΑΕL FC Arena» για τη 15η αγωνιστική.
Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς φρόντισαν να επιβάλουν από την αρχή της αναμέτρησης το ρυθμό τους, πέτυχαν και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη αρκέστηκαν στο να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα.
Από την πλευρά τους, οι νησιώτες, που είχαν υπηρεσιακό τεχνικό τον Δημήτρη Νόλη, δεν κατάφεραν να δείξουν πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και μοιραία δεν απέφυγαν την ήττα, που τους κρατά στη 17η θέση με 13 βαθμούς.
Οι Θεσσαλοί, λοιπόν, μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό ο Ουρτάδο με θαυμάσιο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ, προσπαθώντας εν συνεχεία να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Πολίτη και για ένα δεύτερο τέρμα, όπως με την κεφαλιά του Μπόγιοβιτς που έφυγε λίγο άουτ στο 31′.
Εντέλει, το δεύτερο γκολ ήρθε λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Μπόγιοβιτς αυτή τη φορά να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά στο 45′ και ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπουντόπουλος.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ΑΕΛ έριξε αισθητά την απόδοσή της από το 60′ και μετά και είχε προβλήματα στην ανάπτυξή της, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη Ζάκυνθο να βγει σε αντεπιθέσεις και να επιδιώξει να φανεί απειλητική, αν και πέρα από μια κεφαλιά του Κρολ στο 83′ που πέρασε ελάχιστα άουτ δεν κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό.
Το σφύριγμα της λήξης, λοιπόν, βρήκε δίκαια νικητές τους «βυσσινί», που πήραν ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμούρης του Συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Τζιλίρη και Γιαννίκο.
Κίτρινες: 11′ Μονιάκης, 67′ Ουρτάδο, 82′ Κομεσίδης – 70′ Ζαϊρί.
AEΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (67′ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (74′ Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (62′ Λαμπρόπουλος).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ Ορφανίδης (85′ Αναστασιάδης), Ζαϊρί, Κρολ, Μεντούρ (72′ Κάρδαρης), Ζέλιος (55′ Λέκκας).
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ



ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΚΚΑ(ΖΑΚΥΝΘΟΣ)




ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΦ(ΛΑΡΙΣΑ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου