Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Αθώα η Ζάκυνθος από την Επιτροπή δεοντολογίας!

Η Ζάκυνθος απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας.
Μεταξύ των ομάδων που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση με τα «ύποπτα» ματς ήταν και η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου είχε αθωωθεί από την ΕΕΑ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, ενώ πρόσφατα διώχθηκε για την αναμέτρηση στο Μενιδί απέναντι στον Αχαρναϊκό, όπου είχε ηττηθεί 1-0. Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικές πληροφορίες του  το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας αφού εξέτασε τα υπομνήματα, έκανε γνωστό ότι οι «κυανοκίτρινοι» είναι αθώοι.
Σημειώνεται ότι υπήρχε εισήγηση για υποβιβασμό και πρόστιμο 2.250.000 ευρώ, ενώ για τον πρόσφατο αγώνα Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος οι πληροφορίες του  αναφέρουν ότι δεν έχει σταλεί καν φάκελος… αφού η Ζάκυνθος είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε να ήταν μπλεγμένη καθώς σε αυτό το παιχνίδι υποβιβάστηκε!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Επιτροπή Δεοντολογίας απαρτίζουν τρεις δικαστές που δεν είναι απλοί δικαστές αλλά Πρωτοδίκες! Το αναφέρουμε αυτό δίοτι όλοι θα πρέπει να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης με τους χειραγωγημένους αγώνες.

Η Επιτροπή συνεδρίασε στις 22/6 ημέρα Τετάρτη και η απόφαση ανακοινώθηκε στην ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στις 24/6 ημέρα Παρασκευή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του http://ioniansports.gr/athoa-zakynthos-apo-tin-epitropi-deontologias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου